Skip to content

Zile de naștere în Bistrița

Hai să-ți sărbătorim ziua de naștere la Rebrișoreana

Rețeta de succes a unei petreceri reușite este dată de vibe-ul locației

Au apus vremurile în care zilele de naștere erau doar simple zile, fără vreo importanță anume.

Mai ales dacă ești o persoană sociabilă, cu mulți prieteni și apropiați, ziua de naștere este un bun prilej de a sărbători cu fast încă un an în care te-ai dezvoltat și ai pășit spre succes, oricare ar fi el.

Și cum nu mai e la modă să adunăm peste 30 de oameni într-o locuință pentru zilele de naștere, te așteptăm la Rebrișoreana, unde elementele vizuale, auditive și gustative îți vor transforma petrecerea într-un eveniment despre care să le povestești chiar și nepoților tăi.

Cum lucrăm?

Mai întâi, ne cunoaștem.

Te vei întâlni cu consilierul nostru de evenimente,vom stabili data și numărul de invitați,alegem sala, decorul, meniurile și temape care le dorești pentru petrecerea ta.

Apoi, ne ocupăm de organizare și implementare și gata,e timpul pentru petrecere.

Câți invitați putem găzdui?

În funcție de nuntă, dacă e mai restrânsă, între prieteni apropiați sau mai opulentă, cu un număr mare de invitați, poți alege din cele trei săli pe care le avem gata de petrecere:

Sala Mare: 150 de persoane

Sala Mijlocie: 70 de persoane

Sala Mică: 30 de persoane

Decorul împlinește voia bună

Mâncarea gustoasă energizează

Se spune că cele mai reușite petreceri sunt cele în care plecăm acasă cu pantofii rupți de la atât de mult dans și burțile fericite de la mâncarea delicioasă.

Iar acesta este și scopul nostru, cu fiecare petrecere pe care o organizăm la Rebrișoreana Evenimente. Design-ul sălilor, temele, decorațiunile, paleta de culori și toate aranjamentele au scopuri bine definite de a-i face pe invitații tăi să se simtă în largul lor, într-un mediu primitor și plin de voie bună.

Apoi, mâncarea gătită în totalitate în bucătăria Rebrișoreana, este cea care va completa experiența unică pe care o vor trăi invitații tăi.

Sfatul nostru este să le recomanzi prietenilor tăi 

să-și aducă cu ei pantofi de schimb.

De distracție ne ocupăm noi.