Skip to content

Nunți in Bistrița

Hai să facem Nunta la Rebrișoreana

Putea fi o zi oarecare, dintr-un weekend oarecare, o zi din calendar ca oricare alta. 

Voi doi ați ales să fie o zi memorabilă, o sărbătoare, un moment care să puncteze continuarea firească a destinului vostru.

Împreună!

Departe de noi să fim locația din Palatul de Cleștar pe care și-o dorește orice prințesă mireasă în visurile ei

Nunțile de la Rebrișoreana sunt pline de certitudini de calitate a mâncării, de profesionalism din partea colaboratorilor și al personalului de la fața locului. 

Suntem cele mai bune gazde pentru că e împământenit în spiritul nostru ospitalier de ardeleni „pe bune” să facem totul ca la carte.

Cum lucrăm?

Fiecare nuntă organizată la Rebrișoreana Evenimente este un pachet de inspirație, confort și bucurie.
Indiferent că îți dorești un cadru mai restrâns și intim sau vrei să sărbătorești cu mare fast și opulență, sălile noastre sunt pregătite să îți îndeplinească orice dorință.

Câți invitați putem găzdui?

În funcție de nuntă, dacă e mai restrânsă, între prieteni apropiați sau mai opulentă, cu un număr mare de invitați, poți alege din cele trei săli pe care le avem gata de petrecere:

Sala Mare: 150 de persoane

Sala Mijlocie: 70 de persoane

Sala Mică: 30 de persoane

Serviciile și decorul, alese perfect pentru tine

Suntem aici să te ajutăm în privința fiecărui detaliu.

Vei primi consultanță pentru cel mai potrivit design, decorațiuni, paletă de culori, aranjamente florale, photo corner, candy bar și întreg set-up-ul.

Ulterior, pe baza alegerilor tale, vom completa designul evenimentului cu detalii de styling, place carduri și alte elemente care să creeze un cadru armonios și de impact.

Mâncarea, elementul care face diferența

Distracția trece prin stomac, iar pentru ca invitații tăi să se simtă bine și să aibă energie întreaga seară, fiecare meniu va fi plin de bucate sățioase și delicioase.

Meniul pentru nuntă conține o gustare rece cu preparate care mai de care, multe dintre ele venite proaspăt din fabrica de mezeluri Rebrișoreana. 

Gustările calde sunt și ele apreciate de miri și invitații lor, deoarece sunt realizate de la zero în bucătăria Rebrișoreana. Cât despre ciorbe și salată, ele vor completa armonios meniul, oferindu-le invitaților un boost de revigorare pentru a se dezlănțui pe ringul de dans întreaga seară.

Vrei meniu personalizat, vegan, tradițional, clasic sau gourmet?

Se poate!

Pentru că știm că fiecare dintre invitații tăi au regimuri alimentare diferite, poate chiar și alergii, 

în funcție de preferințe, putem merge pe varianta meniului variabil, personalizat, care să includă și farfurii vegane sau vegetariene. 

În plus, orice dorință culinară ai avea, noi o vom îndeplini cu pasiune și gust delicios.