Skip to content

Rebrișoreana Evenimente
Ducem mai departe tradiția perfecțiunii

Din drag de Bistrița memorabilă

Despre Rebrișoreana a auzit toată Bistrița și mulți sunt cei care ne devorează zilnic cu poftă mezelurile, bucatele, pasiunea pentru gust bun și perfecționism.

Iar sălile noastre duc însemnătatea serviciilor la un alt nivel

Despre Rebrișoreana a auzit toată Bistrița și mulți sunt cei care ne devorează zilnic cu poftă mezelurile, bucatele, pasiunea pentru gust bun și perfecționism.

Rebrișoreana Evenimente s-a născut din drag de a duce pasiunile noastre impecabile mai departe, dincolo de pragul magazinelor sau al fabricii noastre.

Ne-am aciuat, cu încredere și bună-voință, în sânul familiilor care ne sunt alături de peste 25 de ani. Și ne place enorm să fim alături de invitații noștri în cele mai importante momente din viețile lor. 

Să le ascultăm poveștile și să le dăm viață prin organizarea de evenimente reușite, cu impact pozitiv și multe zâmbete.

25 de ani de Rebrișoreana Evenimente
Istoria noastră, pe scurt

1996

S-a deschis prima sală, Sala Mijlocie, marcând începutul oficial al Rebrișoreana Evenimente, într-o perioadă în care am fost printre primii din Bistrița care au avut inspirația de a se aventura în călătoria organizării de clipe memorabile.

1998

Succesul răsunător al Sălii Mijlocii ne-a convins să răspundem nevoilor clienților noștri de a deschide o sală mai încăpătoare, pentru evenimente cu invitați numeroși. Așa a apărut Sala Mare, care în scurt timp a devenit Vedeta Rebrișoreana.

2018

A fost un an marcat de multe schimbări în bine, un an în care am decis să ne adresăm unei nișe de evenimente prea puțin acoperite de piața din Bistrița. Așa a apărut Sala Mică, deschisă în special pentru evenimentele cu caracter intim și restrâns.

Prezent

Azi, ducem mai departe tradiția perfecțiunii. Periodic, sălile noastre sunt renovate conform cerințelor vremii, suntem în pas cu moda reușind, în același timp, prin noi și noi servicii, să îndeplinim cu succes toate dorințele clienților care ne trec pragul.

Misiunea Rebrișoreana
Clipe de neuitat, fără bătăi de cap

Încă de la bun început, valorile și principiile care ne-au ghidat și ne ghidează în continuare ne-au recomandat ca fiind unii dintre cei mai buni organizatori de evenimente din Bistrița.

De aceea, de foarte multe ori, clienții care ne-au trecut pragul au revenit și a doua, și a treia oară.

Cea mai mare încântare a noastră este să vedem miri fericiți care revin pentru petrecerea de botez sau părinți dornici să facă și ei majoratul copilului lor la noi, pentru că au auzit că la noi cei tineri s-au simțit foarte bine.

Recomandările sunt cele care ne demonstrează, cu fiecare eveniment reușit, că am ales perfect atunci când am decis ca fiecare moment organizat de noi să fie realizat cu empatie, respect și profesionalism.

Nu facem rabat de la calitate, motiv pentru care absolut toate elementele care vor fi incluse în povestea clipelor de fericire ce au loc în Sălile noastre sunt alese cu migală, atenție și devotament față de personajele principale, invitații care ne aleg cu încredere.