Skip to content

Majorate în Bistrița

Hai să facem majoratul la Rebrișoreana

Pasul spre maturitate, motiv de distracție

Majoratul este, de departe, cel mai important eveniment din viața unui adolescent devenit tânăr cu acte în regulă.E un moment plin de emoție și însemnătate atât pentru părinți, cât și pentru sărbătorit și prietenii săi. 

De o parte, părinții sunt copleșiți în mod pozitiv de realizarea că al lor copil a ajuns la maturitate. De cealaltă parte, pentru major, e un bun prilej de epatare a personalității, alături prietenii săi.

De aceea, la Rebrișoreana, majoratul este perfect aliniat cu noile tendințe pe care adolescenții le cunosc în amănunt.Este prima petrecere cu adevărat distractivă din viața de adult, motiv pentru care, fiecare detaliu este crucial pentru ca tinerii să se simtă bine.

Cum lucrăm?

Mai întâi, ne cunoaștem.

Te vei întâlni cu consilierul nostru de evenimente,vom stabili data și numărul de invitați,alegem sala, decorul, meniurile și temape care le dorești pentru petrecerea ta.

Apoi, ne ocupăm de organizare și implementare și gata,e timpul pentru petrecere.

Câți invitați putem găzdui?

În funcție de nuntă, dacă e mai restrânsă, între prieteni apropiați sau mai opulentă, cu un număr mare de invitați, poți alege din cele trei săli pe care le avem gata de petrecere:

Sala Mare: 150 de persoane

Sala Mijlocie: 70 de persoane

Sala Mică: 30 de persoane

Serviciile, decorul și mâncarea, ingredientele
de bază ale unui majorat memorabil

Decorul îmbie la distracție
Mâncarea, pe gustul petrecăreților
Mulți ar spune că petrecerile de majorat sunt dificil de organizat pentru că adolescenții își doresc unicitate epatantă în fața prietenilor lor. 

Pentru, noi, însă, majoratele sunt un bun prilej de a ne conecta cu noile tendințe și de a accepta provocările lumii în care cresc copiii noștri. 

Astfel, reușim de fiecare dată să le oferim sărbătoriților un eveniment organizat pe bunul lor plac, memorabil, un eveniment care nu trece neobservat în rândul colegilor sau al prietenilor și despre care să se vorbească luni întregi numai de bine.

Meniurile de majorat sunt realizate pe gustul adolescenților, 

iar decorurile și serviciile oferite sunt aliniate tendințelor vremii, 

astfel încât petrecerea să fie perfect ancorată în prezent.